top of page

Curs de DEFENSA PERSONAL 21/10/2017

Hola a tots, Per fi ha arribat el dia!!! Avui hem impartit amb gran èxit el primer curs de DEFENSA PERSONAL a Fudoshin Dojo Gracia, amb una assistència de 15 persones. En un ambient molt agradable i distès hem gaudit ensenyant a tot@s els participants les tècniques bàsiques de Defensa Personal aplicables a situacions reals que ens poden passar al la nostra vida quotidiana. Estem segurs que tots els assistents al curs ho han passat molt bé i que la percepció que poguessin tenir de la Defensa Personal abans de fer el curs els ha canviat i els ha donat una major visió de seguretat davant un atac o agressió. Estem preparant un segon curs on ensenyarem tècniques de Defensa Personal de major nivell i esperem que tots els que heu vingut avui repetiu l'experiència de nou. Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i com ja us hem comentat, sempre sou benvinguts al nostre Dojo. Oss!

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page