top of page

KARATE - DO  KUSHIN KAI

KARATE-DO és un art marcial destinat a desenvolupar el caràcter.  A través de l'entrenament pràctic, el karateka estarà preparat per superar qualsevol obstacle al llarg de la seva vida, ja sigui a nivell emocional, personal o professional.

El KARATE-DO és una disciplina creada per a l'autodefensa, que s'executa amb les mans buides.  Els braços i les cames s'entrenen sistemàticament per aconseguir que qualsevol atac arribat per sorpresa pugui ser controlat amb una demostració de potència efectiva similar a les armes reals.

El KARATE-DO ajuda a millorar la coordinació, la psicomotricitat i els reflexos.  A més del benestar físic, aporta uns valors i principis basats en el respecte, l'esforç i la superació.

La finalitat de la nostra escola és formar bones persones a través de la pràctica continuada del karate.

 

 

El significat de KUSHIN KAI en ideogrames japonesos:  KU-infinitat, SHIN-ànima o esperit y KAI-associació

Karate-Do

KARATE INFANTIL

IMG-20210422-WA0017_edited.jpg

El karate pot ser practicat per qualsevol persona a partir dels 4 anys, que és quan el seu aparell locomotor està acabant de desenvolupar-se i ja comencen a controlar els seus moviments i són conscients de fins a on poden arribar. Ara bé, en funció de l'edat , així seran els tipus d'exercicis i tècniques que es realitzin durant les classes:

Karate per a persones d'entre 4 a 8 anys:
En aquesta etapa d'iniciació a el art marcial, els nens i nenes, d'una forma sempre divertida i amena, aprendran a poc a poc el que significa el karate i tot el que implica. Aprendran a canalitzar la seva energia i la seva força, a respectar als altres companys , al professor i a conèixer-se millor a si mateixos. A més desenvoluparan les seves capacitats fisiques i emocionals,  les seves habilitats i el seu potencial dins de l' esport i ho podran extrapolar a la seva vida diària.
Ja des d'aquesta primera etapa, a mesura que augmenta l'aprenentatge, el nen realitza una sèrie d'exàmens que li permeten canviar el color del seu cinturó; això és, augmentar el seu nivell de karate.


Karate per a persones d'entre 9 a 15 anys:
A partir dels nou anys és veritablement quan la persona comença a practicar karate. El professor durant les classes ensenya als alumnes a perfeccionar tècniques, moviments i figures pròpies d'aquest art marcial. En aquest etapa, a mesura que augmenta l'aprenentatge, la persona realitza una sèrie d'exàmens que li permeten canviar el color del seu cinturó; això és, augmentar el seu nivell de karate.

En el nostre Dojo ens centrem a fer créixer i formar com a persones, sempre amb un enfocament pedagògic i divertint-nos però sota uns principis que el Karate-Do considera fonamentals: respecte, honor, lleialtat, afany de superació i no violència.

Karate-Do Infantil
Mestres
Classes

HISTÒRIA I MESTRE FUNDADOR

El KARATE-DO  KUSHIN KAI es va fundar l'any 1946 amb el nom de Karate-Do Kenkyu Kai pel mestre AKIO NOZOE, amb la intenció de poder ajudar als joves sense treball a tenir una nova il·lusió de viure, després que Japó quedés sumida en una gran pobresa com a conseqüència de la terrible derrota que va sofrir en la Segona Guerra Mundial.

El Mestre Nozoe, durant la seva joventut a Japó, va practicar l'estil Goyo Ryu.  Més tard va anar fins a Okinawa i allí va practicar l'estil Shorin Ryu amb el mestre Shoshin Nagamine.
Quan va tornar a Japó, va visitar a el mestre Nakayama de l'estil Shotokan, al mestre Otsuka de l'estil Wado Ryu i en Osaka va practicar Shito Ryu. Tota aquesta trajectòria la fa amb el mestre Tesshin Aoki, que era mestre de Kendo i Iaido, i qui va heretar els dojos de el estil Nitenichi Ryu del famós i llegendari Samurai Miyamoto Musashi.
D'aquesta manera va néixer l'estil KUSHIN KAI.

El Mestre Nozoe va quedar molt impressionat pel treball de l'estil Shoto Kan, sobretot del Kihon, i del gran respecte entre mestres, deixebles i graus superiors i inferiors.  Per aquest motiu va adaptar aquest tipus de treball a la seva escola.

A Catalunya, concretament a Barcelona, el KARATE-DO KUSHIN KAI es va introduir en 1970 de la mà del Mestre KENJI HAYASHI, qui va fundar FUJI DOJO a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i va començar a transmetre els seus coneixements del Karate-Do.
A dia d'avui l'escola continua operativa i en ella s'han format centenars de persones. L´ any 2017 es va complir el 40 aniversari de la seva obertura. 

GOYOKUN: ELS 5 JURAMENTS DEL KARATE - DO

CLASSES I HORARIS

Quota mensual:
35€/mes 1 dia a la setmana
60€/mes 2 dies a la setmana
Matricula 30€

Classe de prova gratuïta

REIGI O OMONZURU KOTO

 

DORIOKU NO SEISHIN O YASHINAU KOTO

MAKOTO NO MICHIO MAMORU KOTO

KEKKI NO IU O IMASHIMERU KOTO

YINKAKU KANSEI NI TSUTOMERU KOTO

RESPECTAR ALS ALTRES

 

TRACTAR DE SUPERAR-SE

SER CORRECTE, LLEIAL I PUNTUAL

ABSTENIR-SE DE CONDUCTES VIOLENTES

INTENTAR PERFECCIONAR EL CARÀCTER I TRACTAR DE DOMINAR-SE

ALTRES ACTIVITATS

CASAL D' ESTIU 2023

CASAL D'ESTIU 2023presentacion.jpg
CASAL D'ESTIU 2023 2.jpg
CASAL D'ESTIU 2023 3.jpg
Altres activitats

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb nosaltres Estarem encantats d'atendre't i explicar-te amb més detall els beneficis del KARATE-DO

¡Tus datos se enviaron con éxito!

Carrer Torrent de L' Olla 216 Local 2

08012 - BARCELONA 

+(34)  689 99 57 96

Contacta
bottom of page